Over ons

 

Zo mooi als onze winkel is, zo mooi kan het thuis ook worden!

Klanten die hier binnenwandelen, zijn vaak even sprakeloos. We hebben er dan ook veel aan gedaan om alles tip-top in orde te hebben. Dat is toch je visitekaartje, de eerste indruk. Zelf ben ik erg blij met de prachtige lampen die in onze showroom hangen. Die hebben we gekocht bij een leverancier in de buurt. Wie ze mooi vindt, kan die lampen bij ons bestellen. Onze zaak is vrij nieuw, in moderne kleuren ingericht en ruim opgezet. Het heeft een mooie, rustige uitstraling. Ik vind het een plezierige ruimte om in te werken.

Ruime collectie

De showroom is overzichtelijk opgedeeld, zodat meteen duidelijk is wat we te bieden hebben: zonwering, gordijnen en harde en zachte vloeren. Er is ruime keuze uit laminaat, parket, lamelparket van Quickstep, Novilon, PVC-vloeren van mFLOR en marmoleum. Bovendien vinden klanten hier buitenzonwering en shutters.

Sterk in projecten

Bij Van Lexmond Wonen hebben we niet alleen particuliere klanten veel te bieden. We doen ook regelmatig projecten en daar halen we veel energie uit. Zo voorzien we bijvoorbeeld kantoren of gemeentelijke instellingen van nieuwe vloeren, Marmoleum, deurmatten, raamdecoraties en zonwering. Juist bij projecten zijn we een interessante partner. We zetten ons volop in, denken actief mee en kunnen kostenefficiënt werken.

Kortom; verwachtingen aanvoelen en waarmaken, daar draait het om.

Thea en Wilbert van Lexmond